Harkitsetko maalämpöä?

Maalämpöpumput keräävät energiaa maasta, kalliosta tai vesistöstä. Tämä maahan, veteen tai kallioon sitoutunut auringon tuottama energia on puhdasta ja ilmaista. Toki pumpun kompressori tarvitsee hieman sähköä toimiakseen. Maalämpöpumpun tuottamasta lämmöstä noin 2/3 on maaperästä otettua uusiutuvaa energiaa ja noin 1/3 on tuotettu sähköllä. Maalämpöpumpun valinta on ekologinen investointi puhtaaseen tulevaisuuteen.

Maalämpöpumput ovat erityisen sopivia kohteisiin, joissa lämmitysenergian tarve on suuri. Uusissa rakennuksissa ne soveltuvat ennen kaikkea yli 160 m² omakotitaloihin, sekä keskitettyinä järjestelminä rivitaloihin ja kerrostaloihin. Saneerauskohteissa maalämpöpumput ovat energiatehokas tapa korvata vanha paljon kuluttava energiamuoto. Lisätietoa löytyy Motivan Lämpöä omasta maasta esitteestä.

Sopivaa lämmitysmuotoa punnitessa Jäspi-Valintatyökalu auttaa alkuun. Voit myös lähettää meille tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen kautta.